Gravearbejde og jordflytning

RN Entreprenør udfører gravearbejde og jordflytning af enhver art.
Uanset om det er store eller små opgaver, så kan vi hjælpe.

Jordflytning og gravearbejde dækker over mange typer opgaver. Vi varetager alle former for gravearbejde og jordflytning – stort som småt. Og prisen er naturligvis altid god. Læs mere om, hvordan RN Entreprenør kan hjælpe dig her.

Skal du have hjælpe til gravearbejde?

få hjælp til gravearbejde og jordflytning

Skal du have foretaget gravearbejde, kan du roligt kontakte os. Uanset om det er store eller små opgaver, hjælper vi dig hele vejen gennem projektet.

Vi kan løse alle typer opgaver, da vi har gravemaskiner i alle størrelser – fra 1 til 25 ton. Vi kan desuden flytte og fordele jorden inde på din grund med vores gummiged og dumper. Med andre ord, så mener vi det, når vi siger, at vi kan hjælpe med enhver form for gravearbejde.

RN Entreprenør har lang erfaring med alle former for gravearbejde og kan naturligvis hjælpe dig med alle former for udgravning. Er udgravningen en del af et større projekt kan vi også hjælpe med kloakering, drænrør, belægning og støbning af fundament. Vi har både erfaringen og maskinerne til alverdens entreprenør opgaver.

Vil du høre mere om mulighederne samt priser på gravearbejde?

Har du en opgave, der kræver gravearbejde, så fortæl os om omfanget, og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.
Kontakt os i dag på tlf. 70 22 45 54 eller skriv på info@rn-entreprenoer.dk


Vi hjælper også med jordflytning

jordflytning og gravearbejde til gode priserSkal du bruge hjælp til jordflytning, så kan vi naturligvis også klare sådan en opgave

Har du en større mængde jord, der enten skal fordeles på din grund eller bortskaffes, er RN Entreprenør på pletten. Vi har et stort udvalg af maskiner, der kan tilpasses dit aktuelle behov for jordflytning. Hvis jorden er svært tilgængelig på din grund, så er det heller ikke noget problem for os. Vi kan flytte jorden med mindre maskiner, så der ikke sker skade på din grund eller have.

Har du behov for bortskaffelse af en større mængde jord, hjælper vi dig også med kontakt til kommunen samt eventuel prøveudtagning.

Kort sagt, vi kan klare alle former for opgaver, der kræver jordflytning.

Få et uforpligtende tilbud på jordflytning

Klik her og udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage og tager en snak om mulighederne og priser på jordflytning.
Vi er altid klar på at give et uforpligtende tilbud, så du ved, hvad det koster at få løst din opgave.

 

Comments are closed.