Nyanlæg og kloakrenovering

Kloakrenovering eller kloakering med mindst mulig gene for dig.

Er skaden sket og er der hul dine kloakrør? Vi er eksperter i at udbedre kloakskader, ofte er problemer med kloakken lig med stoppede kloakker, lugtgener, rotter og afløb som ikke fungerer korrekt.

Heldigvis kan mange af disse problemer løses med en kloakrenovering.

Ofte kan vi løse kloakproblemer og kloakskader ved hjælp af strømpeforing eller punktrenovering, i andre tilfælde kan vi grave op og udbedre skaden, forny rørene og brønde.

I mange tilfælde er det tidens tand, slid eller angreb fra rotter der gør at kloakken stopper, bliver utæt eller ikke fungerer, vi ser til dagligt også mange steder at rødder fra store træer eller buske trænger ind i samlinger eller revner og dermed kan stoppe kloakken.

Når det skal gøres ordentligt!

Arbejde med kloak og kloakering er en tillidssag. Skader og konstruktionsfejl er svære at opdage når først hullerne er dækket til og det er derfor vigtigt at det udførte arbejde er i top. RN Entreprenør ApS er en autoriseret kloakmestervirksomhed med godkendt kvalitetsstyring og medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol. Du kan derfor regne med, at vi lever op til vores fulde ansvar omkring udførelse, materialevalg, dokumentation. 

Vi udfører alt inde for kloakrenovering, nyanlæg, kloakering, rensning af stoppede rør og kloakker.

Med en maskinpark som spænder vidt med gravemaskiner i en størrelse fra 1 – 25 tons er vi i stand til og hjælpe med alt fra en udskiftning af en køkkenbrønd med den mindste minigraver til de helt store kloakprojekter, igennem tiden har vi bla. Stået for kloakering landbrugsejendomme, parcelhuse, boligforeninger, hele landsbyer og kloakrenoveringer for kommuner/ forsyninger osv.

Ydelser i forbindelse med kloakrenovering og nyanlæg.

kloak kloakeringNår du vælger RN entreprenør ApS, er vi med hele vejen. Vi sørger for at kontakte kommunen og indhente de nødvendige tegninger på Teknisk Forvaltning. Vi holder derefter et møde med dig, vi gennemgår afløbsforholdene og skitserer hvordan det nye afløbsanlæg kommer til at se ud. Efter få arbejdsdage modtager du et skriftligt tilbud på opgaven. Når du godkender tilbuddet, gennemarbejder og projekterer vi arbejdsopgaven, vi indhenter alle nødvendige tilladelser og eventuelle dispentationer hos kommunen. Vi udfærdiger en tidsplan, så du ved hvornår vi begynder gravearbejdet. Når arbejdet er udført, gennemgår vi i fælleskab systemet. Du vil, som kunde, blive sat ind i de enkelte dele af afløbssystemet og blive instrueret i drift og vedligeholdelse.

Vi foretager mere eller mindre alt indenfor renovering og kloakering.

Her er nogle af de ting, vi arbejder med:

 • Strømpeforing
 • Brøndrenovering
 • Afpropning
 • Punktrenovering
 • Etablering af rør og brønde
 • Rensning af rør og stoppede afløb
 • Forsikringsskader
 • Etablering af pumpebrønde, bundfældningstanke.
 • Kloakering i det åbne land, minirenseanlæg, pilerenseanlæg, nedsivningsanlæg osv.
 • Montering af højtvandslukkere og tilbageløbsstop.
 • Forsikringsskader / tv inspektion.
 • Vi udfører alle former for spildevands- og regnvandskloak i alle dimensioner.

Eksempel på kloakrenovering uden opgravning.

Kunden her havde store problemer med at komme af med regn / drænvand, med hjælp fra Ringsted slamsugning og tv inspektion blev problemet fundet 🙂 Af en eller anden ukendt grund var der på afløbssiden, boret et hul og et ekstra drænrør “stukket” ind, røret volde store problemer og stoppe afløbet til. Med vores specielle PIcotte værktøj kunne vi UDEN opgravning inden fra skærer røret rent 🙂

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Uanset hvor stor eller lille opgaven med kloak og kloakering er, så har du naturligvis har behov for at kende prisen på kloakarbejdet. Hos RN Entreprenør tilbyder vi en meget konkurrencedygtig pris på kloakering. – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor skal vi altid se nærmere på lige præcis dine udfordringer med kloakledninger, før vi kan give en endelig pris.

Du skal blot kontakte os for at aftale tid til en nærmere inspicering af opgaven. Derefter kommer vi med et uforpligtende tilbud, så du ved hvad det kommer til at koste dig.

Kontakt os i dag på tlf. 70 22 45 54 eller info@rn-entreprenoer.dk og hør nærmere.

 

Comments are closed.