Højvandslukkere og tilbageløbsstop

De sidste par år har der i Danmark været forsikringsskader for milliarder og mange mennesker har fået ødelagt deres ejendele i vandmasserne.

Tendensen til ekstreme vejrforhold er stigende. De såkaldte “kæmpe regnskyl” kom førhen normalt for hver 10. år, men nu kommer de hvert andet år eller oftere.

Ekstreme vejrforhold kræver effektive løsningerhøjvandslukkere tilbageløbsstop vand kælder badeværelser

De store regnskyld giver oversvømmelse i kældre, ofte med bakteriefyldt spildevand og tager flere måneder at få renset og rengjort.

Lad RN entreprenør ApS montere et godkendt højvandslukke, som er en enkel og billig løsning i forhold til de store udgifter og tab der følger en kælderoversvømmelse. 

Undgå vand i badeværelser og kældre

Ved montering af tilbageløbsstop, højvandslukke eller pumpebrønd, benytter RN entreprenør ApS altid kvalitetsprodukter fra Skybrudskompagniet, Kessel og ACO. Alle forsikringsgodkendte løsninger, der lever op til dansk lovgivning. 

RN entreprenør ApS er naturligvis certificerede serviceteknikere og uddannet i de forskellige produkter. Lad os stå for den årlige servicering af dine højtvandslukker, tilbageløbsstop og pumpebrønde. Med en serviceaftale hos RN entreprenør bliver du kontaktet hvert år når der er tid til eftersyn.

Hvad er et højvandslukke?

Pas på med ikke-godkendte løsninger

Der findes desværre en masse ikke-godkendte løsninger som alverdens producenter, grossister og internetbutikker prøver at sælge som værende et højvandslukke, men de er ikke godkendte til det danske marked og har heller ingen værdi for dit forsikringsselskab.

Et højtvandslukke der må anbringes på en stikledning, uden at der skal søges om dispensation, kaldes et tilbageløbsstop. Et tilbageløbsstop har kun ét lukke, der ved hjælp af en flyder lukker ved opstemning. Forskellen mellem et højvandslukke og et tilbageløbsstop er defineret i norm DS 432.4.

Comments are closed.