Tv-inspektion af kloak

Er din kloak stoppet eller står du og skal have lavet en tv-inspektion af din kloak, så er du det helt rigtige sted.

Hos RN Entreprenør aps er vi 100% uvildige, når vi laver en tv-inspektion for dig.
Vi laver ikke dyre uigennemsigtige rapporter!

Tv-inspektion af kloak

Nej vi arbejder ud efter princippet om at finde fejlen, undersøge omfanget.
Mens vi kigger på afløbsrør og kloakker kan vi løbende sende kunden sms med foto eller video og herefter i fællesskab aftale det videre forløb.

Derfor kan vi give dig en 100% objektiv vurdering på, hvad der er galt med din kloak, og hvad der skal til for at udbedre den.

Har du mistanke om at du har rotter, lugtgener eller stopper kloakken gentagne gange! Så tørv ikke med og kontakte os 70225458. Med 20 års erfaring i branchen giver vi ikke op og løser ethvert kloakproblem.

Når du har Rotteproblemer.

Hvis du har haft rotteproblemer, eller mistanke om rotteproblemer, så skal du have lavet en tv-inspektion af dit kloakrør hurtigst muligt.

Har brud på et kloakrør, afløb eller skader i brønde, vil der være en markant større sandsynlighed for, at der kommer rotter ind eller ud! – og hvis det sker, så begynder de også at skabe ravage.

Hvis først rotterne er i kloakken, så begynder de at gnave!

Erfaringsmæssigt vil rotterne “vælge” de ejendomme som har gamle slidte rør, til dagligt renovere og fornyer vi afløb i mange ejendomme, dette gør vi ved hjælp af strømpeforing og/ eller traditionel opgravning.

I langt de fleste tilfælde vil det være langt billigere at vedligeholde og forny kloakken, når først skaderne begynder at opstå vil man ofte have lugtgener, tilstoppede rør afløb.

Tv-inspektion af kloakNår du har generelle kloakproblemer

Bør du få lavet en tv-inspektion? Det korte svar er ja!

Ligger dit hus ”inden for byskiltet” og er kloak og er afløbsrørene fra før 1980 _ så ja, med stor sandsynlighed er rørene enten lavet af beton eller ler og her er risikoen for en kloakskade eller slidte rør stor.   

Så snart du begynder at føle de første tegn på, at der er problemer med din kloak og en slamsugning eller en højtryksspuling ikke er tilstrækkelig til at afhjælpe problemet er det tid til en tv-inspektion af kloakken. Kontakt os gerne 70225458 og hør om dine muligheder.

Der kan være mange årsager til kloakken er stopper, lugter eller fungere dårligt, der kan være brud på kloakrøret, der kan være rotteproblemer eller mange andre problemer.

Den gode nyhed er, at en tv-inspektion kan give dig en 100% afklaring på, hvad din kloak fejler, og hvad der skal til for at løse det, ofte løser vi problemerne ved hjælp af strømpeforing eller en punktrenovering.

Tv-inspektion af kloakI virkeligheden er det mange gange tiden der gør forskellen på, om haven skal graves op, gulve hugges op eller om vi kan klare skaden med en strømpeforing til 8-10.000 kr. Det kan godt være forsikringen dækker selve skaderne, men hvorfor ødelægge huset, haven eller indkørslen og have en gravemaskine holdene i uger eller måneder, når du kan undgå det ved at forny dine kloakker og afløb inden skaden opstår.  

Så tørv ikke med og kontakte os 70225458. Med 20 års erfaring i branchen giver vi dig gerne et tilbud på kloakering, strømpeforing eller punktrenovering.  

 

 

 

 

 

Comments are closed.