Vognmandskørsel

Lastbiler / Vognmandsforretning.

Vi transporterer og leverer afretningsgrus, sten og muldjord til private og erhverv. Med gode tilbud levere vi til Midtsjællands bedste priser. Vi leverer altid grus og sten til den aftalte tid og de aftalte betingelser.

 

Vi leverer overalt til Sjællands bedste priser. “Her ser du priser for afretningsgrus, sten, muldjord osv.” leveret på Midtsjælland inden for ”RØD ZONE”. Alle priser er inkl. moms og levering “Se prisliste her”

Vi leverer selvfølgelig både til private og erhverv, ligesom vi har mange kunder som også får afhentet haveaffald, byggeaffald, murbrokker osv.

Uanset om du er privat, murermester, brolægger, entreprenør eller anlægsgartner så giv os et kald og lad os få en snak om dine muligheder. Kontakt os på 70225458 eller “Skriv her”.

Levering

Materialerne bliver tippet på din grund i en bunke efter anvisning.
Hvis du skal bruge ærte sten til gårdspladsen, grus til terrassen eller stabilgrus til vejen, leverer vi til de bedste priser.

Levering med kran / grabbe

Mod et tillæg på 500 kr. inkl. moms kan vi tilbyde dig at grabbe læsset af i en bunke. Vores kranbil ”rækker” ca. 8-10 meter fra lastbilens centrum. Det kan for eksempel være en hjælp til dig hvis du skal have materialet lagt ind på den anden side af et hegn eller en hæk. Hvis du ønsker læsset grabbet af i flere bunker / flere steder udføres dette billigst muligt i regning.

Er du privat kunde og mangler du hjælp til at få leveret sten til gårdspladsen, stabilgrus til den nye terrasse eller bortkørsel af bygnings affald, så kontakt os for et uforpligtende tilbud. 

Leveringsomkostninger

Levering i RØD ZONE er altid inkluderet i de tilbudte priser, tippet af på din adresse.

Levering i GUL ZONE- Tillæg til prisliste 750,- kr. inkl. moms.

Levering i GRØN ZONE- Tillæg til prisliste 1000,- kr. inkl. moms.

Levering i uden for ZONE- Kontakt os for tilbud.

Vognmandskørsel med kran / grab

 Vi har adresse i Glumsø og har der for adgang til afretningsgrus, stabilgrus, støbemix og muldjord fra grusgrave omkring os. Langt det meste kører vi ud fra Sorø, herfra har vi nem adgang til både Ringsted, Slagelse, Borup osv. Vi har også adgang til grusgrave omkring Næstved, så vi herfra nemt kan levere i Fuglebjerg, Haslev, Fensmark osv. Herudover har vi adgang til flere grusgrave i Roskilde, hvor vi henter materialer hvis vi skal levere i Tune, Høje Taastrup og området omkring Køge.

Bortskaffelse af jord, brokker og byggeaffald

Lad os hjælpe dig med oprydningen. Vi kan grabbe jord og foretage forureningsanalyser.

Vi bortskaffer haveaffald og rødder, stiller containere op til byggeaffald, henter murbrokker og betonaffald.

Leveringsbetingelser

Hvis du bestiller inden kl. 13, kan vi normalt altid levere inden for 1-2 arbejdsdage. Der kan naturligvis opstå situationer uden for vores rækkevidde, f.eks.. Udsolgte vare, levering fra 3. part, materielnedbrud osv., som vil kunne forsinke leverancen. Økonomiske tab grundet forsinket levering dækkes ikke af RN Entreprenør ApS.

Husk at der skal være plads til en stor lastbil og adgangsvejen skal være mindst 3,5 meter bred og 4 meter høj. Der må ikke være almindelige fliser på kørestedet, da de risikerer at blive ødelagt, og underlaget skal være bygget til kørsel med tunge køretøjer.

Vær særligt opmærksom på grene eller træer som hænger ud over tilkørselsvejen – det er dit ansvar at tilkørselsforholdene er i orden og kan bruges uden der sker skade på vej eller lastbil.

Betingelser for kørsel med lastbil SKAL altid være opfyldt, ellers finder chaufføren selv det bedst egnede sted.

 

Comments are closed.